Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Plantaardige Vormen
Metalen patroon met bladeren en planten
SPORA - laser gesneden metaal

Productcode : MPM10903

Naamverwijzing: SPORA

Paneel met natuur gebonden elementen

Paneel welke de vormen van bladeren weergeeft, die zich ineenstrengelen.in het voorjaar. Zicht van onder een boom. Wij zien eerst de kleine blaadjes aan de takken zweven op het ritme van de wind. Geen zwaarte, geen grote takken noch beboste massa's kunnen de lichtheid van de bladeren onderbreken die nauwelijks uit hun knoppen zijn gekomen
Productcode : MPM14702
Naamverwijzing: MARRONNIER
Laser gesneden plaatijzer met kastanjelaarmotief is een sierlijke mengeling van verschillende omvang en vormen van bladen in hetzelfde thema. Enerzijds bepalen grote brede en spitse bladen de basisversiering, vervolgens vullen fijne en lange elementen harmonisch het panorama van het paneel aan. De takken komen van hier en daar om alle bladen tussen hen te verbinden.
Kastanjeboom metaal gesneden
GREEN OZONE - planten patroon op metaal

Productcode: MPM14602

Naamverwijzing: GREEN OZONE

Decoratief plaatijzer onderscheid zich door zijn onregelmatige overschakeling van brede ovale, spitse bladen verbonden door een fijne stengel die zich in de algemene beweging verdrinkt. Verticale groei, van gebladerte van de linkerkant, naar de rechterkant Alles gebeurt in een onophoudelijk ballet dat het bijzondere karakter van dit motief weergeeft.
Productcode: DPM10166
Naamverwijzing: RAMSES TEKA
Het plaatijzer vindt zijn oorsprong op de boorden van de Nijl, voeten in het zand en klei, gedoken, rietgras baadt zich in het water, ontwikkelt stengels die zeer hoog stijgen om zich aan de wil van de wind te laten balanceren. De brede spitse bladen draaien, dwarrelen zich in functie van het gewicht van de andere bladen boven zich. Vooruitgesneld en dynamisch, wordt de tekening aan de bodem door de geplande schaduwen voortgezet die Râ tijdens de dag verlevendigt.  

Ramses Teka laser gesneden plaat
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu