Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Plantaardige Vormen
Versiering met planten en bladeren op geperforeerde platen
Geperforeerde plaat Fideos Leca
Productcode : BAK100123
Naamverwijzing : FIDEOS LECA
Paneel met natuur gebonden elementen
Geperforeerd plaatijzer met kleine ronde perforatie zet zich in werking door een silhouet toe te voegen in „S“ vorm dat aan verschillend punten van het paneel uitglijdt om hem een zijde achtig lichtheid te geven.
De onzekere beweging verleent een desorganiseerde ritme die zich in een organisch geheel smelt om aan definitief de één identiteit van textuur te creëren.


Productcode: DPM10144
De naam verwijzing : VILLA ROSA
Geperforeerd bloemplaatijzer dat met gaten van enige omvang die een reden van bloemen, knoppen en bloembladeren samenstellen wordt verwezenlijkt, die door gebladerte worden aangevuld en een plantaardig massief.
Versiering perforatie  Villa Rosa
Geperforeerde plaat met  vegetaal effect Fideos Bela
Productcode : BAK100124
Naamverwijzing : FIDEOS BELA
Plantaardig plaatijzer dat in kleine perforaties aan de dubbele beweging wordt geperforeerd; enerzijds sterven de cirkels van verschillende omvang op onzekere wijze, anderzijds verspreiden de plantaardige silhouetten zich in „S“ op dichte wijze in de reden om een sterke transparantie en een plantaardige dynamica te creëren.
Productcode : DPM10172
Naamverwijzing : BAME VOLTA
Plantaardig plaatijzer dat in gaten van verschillende omvang wordt geperforeerd, die brede bladen vertegenwoordigt die van verbindingsstengels worden vergezeld. Dynamiek van de plant die door de belangrijke spatie tussen het gebladerte en de stengels wordt gegeven.
Perforatie met rond gaatjes BAME VOLTA
Perforatie met schors Carfalou
Productcode : GAB10109
Naamverwijzing : CARFALOU
Plantaardig geperforeerd plaatijzer samengesteld uit bloembladeren van schubben die bloemkronen vormen. De globaal motief is een zacht, fleurig geheel dat veel charme zal brengen aan uw interieurvormgeving.
Productcode : GAB10102
Naamverwijzing : TAKA-NINI
Plaatijzer dat aan de mediaan van de plantenwereld en de minerale wereld wordt geperforeerd. Samengesteld uit onregelmatige meetkundige vormen die aan de gaten over elkaar liggen om massa's te creëren, een motief van ondoorschijnende vertakkingen waarvan het wortelkanaalnetwerk een organische cartografie creëert.
Perforatie met rond en schors vegetaal TAKA NINI
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu