Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Willekeurige perforatie
Vierkant gaat op geperforeerde plaat
Geperforeede plaat ACTIVIA
Productcode : DPM10131
Naamverwijzing: ACTIVIA
Willekeurig geperforeerde metaalplaat met klein ruitjesmotief welke een wolk van punten gealigneerd op een orthonormaal rooster weergeeft. Regelmatige ritmische beweging van ontbrekende gaten in de aanvankelijke lineaire sequentie
Productcode : MPM13304
Naamverwijzing: RECTO-ALISA
 
Willekeurig geperforeerde metaalplaat samengesteld uit ruitvormige gaten en rechthoekige perforaties, gerangschikt op een horizontale lijn, ongestructureerd door een dalende beweging welke een versnelling van het motief weergeeft.
 
De dichtheid van de volle zones creëren een pixel–effect.
Geperforeerde metaal plaat Recto Alisa
Versiering geperforeerde metaal plaat - Notenbalk patroon
Productcode : TAC10102
Naamverwijzing: NOTENBALK
Willekeurig geperforeerde metaalplaat samengesteld uit kleine vierkante geïntegreerde gaten waarvoor we leegtes hebben verwijderd om uiteindelijk uit te komen op ruitvormige zones met verschillende afmetingen die een frequentie geven aan het motief.
Productcode : DDP108
Naamverwijzing: ALPHA-LEO
 
Willekeurig geperforeerde metaalplaat samengesteld uit verschillende rechthoekige lijnen van gaten met onzekere sequentie en degressieve transparantie, dat het mogelijk maakt om het niveau van transparantie en de machinale weerstand van het verloop van metalen trap te beheren.
 
Geoptimaliseerd op het comfort van de pas, geeft de verdeling van het geheel van de gaten een mooie esthetica voor de trap van binnenlands, maar ook voor de passerelles buiten.
Dit hybridische plaatijzer kan eveneens als versiering van voorgevel dienen als men de aanwezigheid van tags in stadszone wil verminderen.
Traptreden met gripprofiel - trapconstructie grip profiel
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu