Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Willekeurige perforatie
Decoratie met doorzichtheid en overgang
Metaal doorzichtheid overgang - Activia patroon
Productcode : MPM16202
Naamverwijzing: OVERGANG ACTIVIA
 
Wij stellen u een reeks van beweging voor die een overplaatsing van een vorm verwezenlijkt, aan een andere door het niveau van transparantie van de verschillende zones te wijzigen.
 
Gedeeltelijk laag evolutief geperforeerd plaatijzer met een ondoorschijnende textuur ,samengesteld uit een op onregelmatige wijze geschikt vierkant , zoals wij het kunnen ontdekken op het ACTIVIA patroon om vervolgens over te gaan naar een samengesteld motief met fijne en lange rechthoek.  Het bovenste deel heeft een hogere doorzichtheid.
Productcode : MPM15402
Naamverwijzing: OVERGANG VIVA OILST
 
Het model op basis van een rond gat ontwikkelt zich op volgende wijze: verminderende transparantie bij het onderste gedeelte door het gebruik van kleine ronde gaten versierd van enkele andere grote gaten om een zeepbeleffect te creëren, geleidelijk bouwt de top zich op met meer en meer gaten door de grote elementen te bevorderen.
Productcode : MPM16602
Naamverwijzing: OVERGANG RECTO ALISA
 
Lage progressieve geperforeerde ondoorschijnend plaatijzer met onwillekeurig geschikte vierkanten type “ACTIVA” welke overgaat naar het type “RECTO ALISA”.Productcode : MPM15802
Naamverwijzing: OVERGANG TOLADO
 
Geperforeerd, plaatijzer met natuurlijke tint ontwikkelt zich van een gedeeltelijk lage weinig transparante zone, weinig bladen binden zich aan de cirkelvormige-rolletjes.
 
Geleidelijk groeit de plant, versterkt zich  om een dicht en lichtgevend gebladerte te hebben op het hoge deel.  Overgang die op het TOLADO-motief is gebaseerd.  

Voor deze verschillende texturen, passen wij verschillende zones aan, de dichtheid van transparantie van het paneel van boven tot onder,de snelheid van de overgang (langzaam of snel) en de transformatie van een vorm aan een andere.

-

-

-

-

-


--
---
Transition Recto Alisa
Overgang van ronde perforatie - ondoorschijnende Christy tot doorschijnend Viva OILST
Overgang gerperforeerde plaat met gebladerte patroon - referencie Tolado
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu