Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Plantaardige Vormen
op maat panelen, aluminium patroon met gekarteld gaatjes
Gevelbekleding met geperforeerde plaat
Het PITO-procedé is een methodologische opvatting van motief en textuur die tot doel heeft de nauwkeurigheid van de tekening over 3 criteria te verhogen:
- het respecteren van de omtrekken, bogen en krommen zonder invloed te hebben op de versnijding.
- behandeling van het transparantieniveau met gemiddeld 50% van de samenstelling van de volle zones (0% van leegte) en de sterk geperforeerde zones (60 tot 65% van leegtes) en met het behoud van een machinaal evenwicht van de materie
- de mengeling van de vormen creëren een kant of minerale structuur, met als doel een grafische diepte in het metaal te openbaren. Er ontstaat een nuance van verschillende kleurschakeringen dank zij het verschijnsel van optische diffractie.
Het basismotief wordt door de architect en de Opdrachtgever geselecteerd. Motief van een bos, een wintermotief met boom, beweging van een wolk, vezelachtig netwerk, cartografie van een stad,… alles wordt mogelijk dankzij onze grafische instrumenten
Vervolgens verwezenlijken wij de studie noodzakelijk voor het verkrijgen van het gewenste resultaat, in functie van de verplichtingen van het project, rekening houdend met de doelstellingen
- Het zicht van de waarnemer/persoon in het gebouw,
- Het zicht van de waarnemer/persoon op 20 meters van de voorgevel,

- Of het zicht aan de voet van de metalen voorgevel.

Het basis motief  een bos in de winter, oprichting van bollen, wolken beweging, gloeidraden, kartering van een stad,... alles is mogelijk door numerisch perforatie.

Daarna beseffen wij een studie om alles mogelijk te maken, afhankelijk van beperkingen van het projet, inaanmerkingneming van doelstellingen : binnen kijker of wel wandelaar op 20 meter van de metaal bekleding.

PITO VOOR PARKING VOOR SUPERMARKT
Zonbescherming met perforatie plaat
Onze grafische matrijs bestaat uit 12 onregelmatige en asymmetrische vormen die wij aan nauwkeurige afstanden en beleidsvoorstellen schikken om het gewenste effect te bereiken.
Een zee van oplossingen biedt zich aan om uw project te verwezenlijken. Daarom is een nauwkeurige definitie van het lastenboek het belangrijkste element voor het succes van het project.
Wij bieden u eveneens onze hulp aan bij de keuze van kleuren en positionering om een perfect resultaat te bekomen.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu